Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

Vrijwilligerscentrale Leek en Marum

Wilt u aan de slag als vrijwilliger bij SPINN of op een andere plek in Leek of Marum, bent u op zoek naar een vrijwilliger om aan de slag te gaan bij uw organisatie of project of wilt u weten welke vacatures er zijn voor vrijwilligers in Groningen Drenthe?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0594 - 517 877 of via e-mail info@spinn.nl. Samen maken we een goede match tussen vrijwilligers en organisaties!

De vrijwilligerscentrale in Leek en Marum hebben een breed aanbod in vrijwilligersvacatures en brengen vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk/ vacatures samen.
U kunt telefonisch een afspraak maken met een van onze medewerkers om u verder te laten informeren over de vele mogelijkheden (tel: 0594-517877) of u kunt langskomen op ons spreekuur op maandagochtend tussen 10.00-12.00 uur. Non-profit organisaties kunnen bij de Vrijwilligerscentrale terecht met vragen met vacatures of omtrent vragen op het gebied van vrijwilligersbeleid.


Spreekuur
Komt u liever langs? Dat kan. U kunt iedere maandagochtend tussen 10.00 - 12.00 uur langskomen tijdens het inloopspreekuur aan de Lindensteinlaan 44 in Leek. Buiten het spreekuur langskomen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

 


U kan terecht op de volgende lokaties
Leek (maatschappelijk werk, VWC, CMM), Marum.