Vacatures

SPiNN biedt een uitdagende en bruisende werkomgeving. Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die SPiNN komen versterken, in de vorm van een baan, stage, vrijwilligerswerk of ziektevervanging.

Vacature directeur/bestuurder
De stichtingen SPiNN, Trias en MJD zullen per 1 januari 2018 bestuurlijk fuseren. Aanleiding voor de fusie zijn de grootscheepse transitie en transformatie die binnen het sociale domein plaatsvindt en het daardoor moeilijk behouden van bestaansrecht, inclusief kwaliteit. Voor deze nieuw te vormen organisatie zijn wij op zoek naar een directeur/bestuurder. De uitgebreide vacaturetekst is te vinden op www.talent-performance.nl. Voor aanvullende informatie kan er contact opgenomen worden met Annelize Wilpstra: 050-4092720 of 06-53897499. De reactietermijn sluit op vrijdag 13 oktober a.s.

In het kader van vervanging tijdens zwangerschaps- en bevallingsverlof zoeken wij een

Maatschappelijk werker
met specifieke expertise op het gebied van schoolmaatschappelijk werk voor 32 uur per week van 13 november 2017 tot en met 4 maart 2018 in de gemeente Tynaarlo

De maatschappelijk werker maakt deel uit van de vakgroep maatschappelijk werk van SPiNN Drenthe in Tynaarlo en wordt hiërarchisch aangestuurd door een teammanager van SPiNN. De maatschappelijk werker is werkzaam als maatschappelijk werker op diverse scholen in de gemeente Tynaarlo en voert maatschappelijk werktaken uit binnen het Expertiseteam Jeugd in Tynaarlo. De functionele aansturing van deze netwerkorganisatie vindt plaats door de coördinatoren van het Expertiseteam jeugd, gepositioneerd binnen de gemeente Tynaarlo. Klik hier voor de volledige functieomschrijving.

Open sollicitaties
Bij het invullen van tijdelijke vacatures maken wij regelmatig gebruik van sollicitanten die bij ons hebben gesolliciteerd via een open sollicitatie. Je kunt een open sollicitatie met CV sturen naar Carla Maat (manager P&O en bedrijfsvoering) via maat@spinn.nl. Helaas is een persoonlijk gesprek hierover niet mogelijk, gezien de beschikbare tijd. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen van een functie binnen SPiNN wordt je sollicitatie een jaar in portefeuille gehouden. Je ontvangt hierover een bericht per e-mail. Mocht er een vacature ontstaan, waarvoor wij denken dat je in aanmerking komt, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Werkervaringsplaatsen
Heb je je diploma, maar word je door gebrek aan ervaring niet uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, heb je ooit het diploma behaald maar nooit in de functie gewerkt, dan is het in voorkomende gevallen mogelijk om binnen SPiNN een werkervaringsplaats te krijgen. Je kunt dan voor 3 maanden met een maximale verlenging van 3 maanden onbetaald aan het werk in een van de teams binnen SPiNN om werkervaring op te doen.
Op dit moment zijn er geen vacatures voor werkervaringsplaatsen.