Vacatures

SPiNN biedt een uitdagende en bruisende werkomgeving. Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die SPiNN komen versterken, in de vorm van een baan, stage, vrijwilligerswerk of ziektevervanging.

Open sollicitaties
Bij het invullen van tijdelijke vacatures maken wij regelmatig gebruik van sollicitanten die bij ons hebben gesolliciteerd via een open sollicitatie. Je kunt een open sollicitatie met CV sturen naar Carla Maat (manager P&O en bedrijfsvoering) via maat@spinn.nl. Helaas is een persoonlijk gesprek hierover niet mogelijk, gezien de beschikbare tijd. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen van een functie binnen SPiNN wordt je sollicitatie een jaar in portefeuille gehouden. Je ontvangt hierover een bericht per e-mail. Mocht er een vacature ontstaan, waarvoor wij denken dat je in aanmerking komt, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Werkervaringsplaatsen
Heb je je diploma, maar word je door gebrek aan ervaring niet uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, heb je ooit het diploma behaald maar nooit in de functie gewerkt, dan is het in voorkomende gevallen mogelijk om binnen SPiNN een werkervaringsplaats te krijgen. Je kunt dan voor 3 maanden met een maximale verlenging van 3 maanden onbetaald aan het werk in een van de teams binnen SPiNN om werkervaring op te doen.
Op dit moment zijn er geen vacatures voor werkervaringsplaatsen.