Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

Sport Springplankproject

dinsdag, 13 maart, 2018

In samenwerking met het jongerenwerk van SPiNN, CJG-Westerkwartier en Verslavingszorg Noord Nederland komt de gemeente Marum met een nieuw sportproject! Het sportproject is speciaal voor jongeren in de toekomstige gemeente Westerkwartier.

In samenwerking met het jongerenwerk van SPiNN, CJG-Westerkwartier en Verslavingszorg Noord Nederland komt de gemeente Marum met een nieuw sportproject! Het sportproject is speciaal voor jongeren in de toekomstige gemeente Westerkwartier.

Waarom Sport Springplank project?
Soms lukt het even niet om in beweging te komen. Het voelt alsof je geen reden hebt om uit je bed te komen. Allerlei problemen kunnen hier invloed op hebben. Soms kan het helpen over deze problemen te praten, soms heb je hier ook geen zin in. Door middel van sport hopen wij jongeren zoals jij te kunnen helpen om weer wat structuur te krijgen, zich weer fit te voelen en nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk is er ruimte om aan problemen te werken of hierover te praten, maar wij vinden samen bewegen, lol maken en een team vormen ook belangrijk.

Voor wie?
Jongeren van 14 t/m 24 jaar, wonend in de gemeente Westerkwartier.

Wat is het?
Woensdagavond van 18:00 - 20:00 uur sporten. We gebruiken sport om jou in je kracht te zetten en te helpen om nieuwe talenten te ontdekken, maar ook om gewoon lekker fit te worden en te bewegen.

Waar gaan we sporten?
We verzamelen voor de deur bij sporthal de Holten te Marum, Hoornweg 46 te Marum. Starten om 18:00, graag om 17:45 aanwezig op de woensdagavond. Neem sportkleding en een handdoek mee. 

Kosten?
Er zijn geen kosten verbonden aan het sporten, fitnessen en andere activiteiten.
Heb je geen sportkleding, neem dan contact op met Lucas Dijk.

Naast sporten kunnen wij ook helpen met andere dingen waar je mee zit. Wij willen best meedenken met wat jij nodig denkt de hebben: dagbesteding, hulpverlening, school noem maar op. Mocht je vragen hebben of je aan willen melden voor het sporten, neem dan gerust contact op met sociaal werker Lucas Dijk (specialisatie jongeren). Je kunt hem bellen: 0612636017 of mailen; dijk@spinn.nl. Niet omdat het moet, maar omdat het mag en kan!

« Nieuwsoverzicht