Week van de Ouderen in de gemeente Marum

dinsdag, 19 september, 2017

Van maandag 2 t/m vrijdag 6 oktober vindt de ‘week van de ouderen' plaats in de gemeente Marum. Een bruisende week die in het teken staat van ‘bewegen' en ‘ontmoeten'. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals: demonstratie elektrische fietsen, div. bewegingsactiviteiten, verkeersmiddag met: rijstijlscan, opfrissen van nieuwe verkeersregels, modeshow, kennismaking met internet en nog veel meer.

Op vrijdag 6 oktober is het de landelijke Ouderendag. Er vindt dan in 't Marheem een leef- en welzijnsmarkt plaats. Dit is een gezellige, informatieve markt met diverse standhouders uit de omgeving. De leef- en welzijnsmarkt is van 10.00 - 14.30 uur en de koffie/thee staat klaar! Na afloop van de markt wordt het programma voortgezet bij de Kruisweg. Iedereen is daar welkom bij de muzikale afsluiting met: Klaas Landman begeleid door pianist Gerard van der Laan en de eindpresentatie (workshop "samen zingen"). Dit programmaonderdeel vindt plaats tussen 15.00 - 16.30 uur, de toegang is gratis inclusief 1 consumptie.

De activiteitenfolder is vanaf 7 september verkrijgbaar bij: het Gemeentehuis, Bibliotheek Marum,
't Marheem, Primera Marum en de dorpshuizen! Voor meer informatie: SPiNN Groningen locatie 't Marheem: 0594 - 642257 (ma t/m do 9.00 - 16.00 uur) of via de mail: weekvandeouderen@spinn.nl

 

« Nieuwsoverzicht