Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

Plannen waarmaken in uw gemeente? Kom dan naar de informatieavond Buitengewoon Zijn in Leek en Marum

donderdag, 22 juni, 2017

Als stichting SPiNN maken wij u graag attent op het volgende: heeft u ideeën en wilt u die graag uit gaan voeren? Wilt u een gaaf project opstarten, maar niet alleen? Bent u misschien al hard met iets bezig maar loopt u steeds vast? Doe dan mee met de training BuitengewoonZijn.Nu en ontdek hoe we samen prachtige resultaten kunnen boeken.

In tien bijeenkomsten trainen we, aan de hand van 20 onderwerpen, om door te gaan ondanks twijfel, tegenslag of tegenwerking. We oefenen in het uitnodigen van mensen, om een planning te maken die werkt voor jou. Wij vinden het belangrijk om trouw te blijven aan ons persoonlijke doel. Deze training heeft in het verleden al heel wat lokale projecten tot stand gebracht: De ruilkring Hoogeland, dorpsmoestuinen, buurtverenigingen en nog veel meer.

De training BuitengewoonZijn.Nu start in september 2017 in het Westerkwartier. Het goede nieuws is dat de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn elk voor tien deelnemers de training geheel vergoeden.

Nieuwsgierig geworden? Iedereen is welkom, ZZP'er, vrijwilliger, advocaat, werkzoekend, jong, oud, man, vrouw. Kom vooral eens een kijkje nemen tijdens een van de twee introductieavonden! Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we over de training en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Dinsdag 27 juni bent u van harte welkom Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32 in Leek, van 19:30 - 22:00. 

Dinsdag 04 juli bent u van harte welkom in  't Marheem, Schoolstraat 8 (in Marum) van 19:30 - 22:00. 

U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met Femke Wester (06-43714150) of mailen naar redactie@buitengewoonzijn.nu. Ook kunt u een kijkje nemen op de website:http://www.buitengewoonzijn.nl

Stichting SPiNN ondersteunt dit initiatief van BuitengewoonZijn.Nu in het Westerkwartier omdat wij van mening zijn dat een betere woon- en leefomgeving begint bij betrokken bewoners. 

 

 

« Nieuwsoverzicht