Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

SPiNN organiseert activiteiten voor mantelzorgers in Marum

dinsdag, 18 oktober, 2016

Op maandagavond 7 november gaan we van start met een bijeenkomst  over autisme. Met behulp van de toolbox Brain Blocks, zal een consulent jeugd van het CJG Westerkwartier, met u in gesprek gaan over autisme. D.m.v. twee hoofden wordt duidelijk gemaakt hoe het brein van iemand met autisme werkt in vergelijking met het brein van iemand zonder autisme. Hierdoor kunt u  op een heel beeldende manier kinderen, jongeren en volwassen met autisme beter leren begrijpen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur tot 22.00 uur (o.v.b.) en is staat open voor ALLE mantelzorgers.


Op donderdag 10 november is de "DAG v/d MANTELZORG 2016!" met als thema: Mantelzorg doe je samen!. W ij willen graag alle mantelzorgers uit de gemeente Marum in het zonnetje zetten. De dag beginnen we met koffie/thee en wat lekkers en vervolgens gaan we onder ervaren begeleiding samen hapjes maken én de lunch. Om het nog leuker en gezelliger te maken mogen mantelzorgers een eigen  ‘eregast' uitnodigen om aan te schuiven bij de lunch. De dag begint om 10.00 uur en is om 14.00 uur afgelopen.


Beide bijeenkomst vinden plaats in 't Marheem, Schoolstraat 8 te Marum en graag opgeven vóór donderdag 3 november. Als u zich opgeeft voor de dag van de mantelzorg graag doorgeven: naam eregast, dieet/allergie/vegetarisch. Mocht u niet het hele programma mee willen/kunnen doen, dan kunt u zich ook alleen voor de lunch opgeven. Voor meer informatie en/of opgave kunt u bellen: 0594 - 642257 (van ma t/m do van 9.00 - 16.00 uur) of mailen naar: Roelinda Hoogeveen (hoogeveen@spinn.nl)

 

« Nieuwsoverzicht