Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

Disclaimer

SPiNN is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. U mag dan ook van ons verwachten dat we toezien op de juistheid en actualiteit van de informatie. Toch kunnen we niet honderd procent garanderen dat de informatie correct is op het moment dat u het leest. Vandaar dat aan de informatie op onze website geen rechten worden ontleend en aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste informatie. Mocht u informatie tegenkomen waarvan u vermoedt dat deze niet klopt of gedateerd is, dan verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via dewit@spinn.nl.  
Alvast bedankt!

Gebruiksdoel
Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Door organisaties is gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van informatie van deze website uitsluitend toegestaan na toestemming van SPiNN. Het gebruik van onze foto's is niet toegestaan.

Surfgedrag en privacy

Voor de verdere ontwikkeling van deze website, en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden statistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie u bent. U zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.

Gekoppelde internetsites
Wij wijzen u erop dat andere websites waarmee u verbinding maakt vanaf deze website, privacybepalingen kunnen hebben die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen we u naar betrouwbare websites te verwijzen, maar SPiNN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Wanneer u twijfelt aan de kwaliteit van een vermelde website, dan kunt u dit aan ons melden via dewit@noordermaat.nl

Behandeling e-mail
U kunt via e-mail contact opnemen met medewerkers van SPiNN. Wij proberen uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden, maar sluiten iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending van informatie.