Training Kommaar op

Omgaan met anderen is soms best lastig. Zeker als je je niet op je gemak voelt, onzeker bent, je snel verdrietig of boos voelt, geplaagd wordt, weinig vrienden hebt of denkt dat anderen een negatief oordeel over je hebben. Gelukkig kun je hier zelf iets aan doen: volg de sociale vaardigheidstraining Kommaarop!. Hiermee vergroot je je weerbaarheid.

Download de folder (pdf)

De sociale vaardigheidstraining Kommaarop! is bedoeld voor jongeren die zich graag zekerder en prettiger willen voelen over zichzelf en in hun contact met anderen. Tijdens de training leer je via spelvormen en opdrachten meer over jezelf. Zoals wat het effect van je gedrag is op anderen, hoe je emoties op een duidelijke en positieve manier uit, hoe je grenzen herkent en aangeeft en hoe je op een prettige manier voor jezelf kunt opkomen.

Training

Er zijn twee leeftijdsgroepen. Een groep voor jongeren tussen de 13 en 16 jaar en een groep voor jongeren tussen de 16 en 21 jaar. De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van anderhalf uur. Voordat de training start is er een intakegesprek om te kijken of de training aansluit op je behoefte.

Kosten

Deelname kost € 50,00 voor tien bijeenkomsten en alle materialen. Bestemd voor jongeren uit de gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Midden-Drenthe, Leek, Zuidhorn, Grootegast en Marum

Westerkwartier
Voor de "Kommaarop!"-training (12-16 jaar) :

- Start: Week 39 (2017)
- Locatie: Nog niet bekend
- Aanmelden kan bij Inge Timmer, via tel: 0594-50 08 24 of mail: timmer@spinn.nl.
- Eigen bijdrage is: € 50,-

Tynaarlo en Noordenveld
Nog niet bekend.

Informatie en aanmelden: slot@spinn.nl , d.slot@tynaarlo.nl