Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

Grip en Glans

Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn/haar geluk. Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Haal eruit wat erin zit!

De groepscursus GRIP & GLANS helpt u daarbij; aan de hand van de ‘glansschijf 'krijgt u inzicht in de elementen die uw leefplezier en geluksgevoel beïnvloeden. We geven u tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. U gaat hiermee aan de slag en wij helpen u een eindje op weg. Niets moet, maar waarom zou u zich niet laten inspireren?

Praktische informatie
De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 50 jaar en bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur met een terugkommiddag. Uiteraard met een koffie-/theepauze. De groepen bestaan doorgaans uit maximaal 8 deelnemers.
U ontvangt bij de eerste bijeenkomst een werkmap.

Voorafgaand aan de start heeft u een kennismakingsgesprek met een van de docenten, zodat u uw eventuele vragen kunt stellen.

Data:
Dinsdagmiddag 2 oktober van 13.30 tot 16.00 uur in ’t Marheem
Schoolstraat 8  9363 BH  Marum.
Verdere data: 9, 16, 23 en 30 oktober, laatste keer dinsdagmiddag 13 november.

Er is plaats voor 8 deelnemers vanaf 50 jaar.

Deelnemerskosten: € 10,00 p.p.

Docenten: 
Christel Elshout, sociaal werker & Monique Biegel, maatschappelijk werker

Aanmelding of meer informatie:
Telefoon: 06-27856961
of per mail: elshout@spinn.nl  of biegel@spinn.nl