Grip en Glans | SPiNN - Sociaal partner in het Noorden van Nederland

Grip en Glans

Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn/haar geluk. Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Haal eruit wat erin zit!

De groepscursus GRIP & GLANS helpt u daarbij; aan de hand van de ‘glansschijf 'krijgt u inzicht in de elementen die uw leefplezier en geluksgevoel beïnvloeden. We geven u tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. U gaat hiermee aan de slag en wij helpen u een eindje op weg. Niets moet, maar waarom zou u zich niet laten inspireren?

Praktische informatie
De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 50 jaar en bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur met een terugkommiddag. Uiteraard met een koffie-/theepauze. De groepen bestaan doorgaans uit maximaal 8 deelnemers.
U ontvangt bij de eerste bijeenkomst een werkmap.

Voorafgaand aan de start heeft u een kennismakingsgesprek met een van de docenten, zodat u uw eventuele vragen kunt stellen.

Als u vooraf meer wilt weten, bijvoorbeeld hoe anderen de cursus hebben ervaren, dan kunt u contact opnemen met Christel Elshout elshout@spinn.nl of Monique Biegel biegel@spinn.nl

U bent aan zet!
In februari 2018 starten we met een nieuwe groep, te weten: maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur in 't Marheem, Schoolstraat 8 te Marum.
Kosten: € 10