Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

Centraal Meldpunt Migranten

Het Centraal Meldpunt Migranten (CMM) van SPiNN begeleidt migranten in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid in de Nederlandse samenleving en bevordert  het integratie proces tussen mensen met een migratieachtergrond en mensen met een Nederlandse achtergrond in de gemeente Leek, Marum en Grootegast. Dit doen we door mensen bewust te maken van hun eigen handelen. Er wordt daarbij een brug geslagen tussen eigen normen en waarden en die van de Nederlandse samenleving. Door goed naar elkaar te luisteren en samen activiteiten te organiseren, blijken deze verschillen vaak minder groot dan we vooraf hadden gedacht. 

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn bij het meldpunt erg belangrijk. Zij vormen dan ook het directe contact bij de inburgeraars thuis. Zodra iemand in de gemeente komt wonen is het belangrijk direct te beginnen met de maatschappelijke begeleiding en het gaan naar school. Ook hier bemiddelen we in. Onze maatschappij wordt door de cliënten als complex ervaren en wij zorgen er samen voor deze complexiteit hanteerbaar te maken en te verduidelijken. 

Juridisch spreekuur gezinshereniging en verlening statussen
Wij bieden ook juridische begeleiding bij gezinshereniging en het verlengen van statussen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SPiNN in Leek via telefoonnummer: 0594-517877.

U kunt in drie verschillende gemeenten langskomen bij het spreekuur van CMM: 0594 - 51 76 56

Leek: maandagmiddag 15.30-17.00 * iedere week
Grootegast: maandagmiddag 14.00-15.00 * iedere week
Marum: maandagochtend van 9.00-10.00 uur *iedere week

*Er zijn twee soorten kalenderweken: even kalenderweken (bijv. week 2, 4 & 6) en oneven kalenderweken (bijv. week 1, 3 & 5).

Let op: Tijdens schoolvakanties zijn er geen spreekuren. In de zomervakantie is er geen spreekuur. U kunt wel op afspraak langskomen.

Bezoekadres 
Lindensteinlaan 44
9351 KG Leek 

U kunt ook bellen om een afspraak te maken buiten de spreekuren om via telefoonnummer: 0594 - 51 76 56 of mailen naar kalk@spinn.nl of vanderloo@spinn.nl

 

 


U kan terecht op de volgende lokaties
Grootegast , Leek (maatschappelijk werk, VWC, CMM), Marum.