Stichting SPiNN stopt

×

Met ingang van 1 januari 2019 stopt Stichting SPiNN met alle activiteiten.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf die datum terecht bij Sociaal Werk De Schans, tel. 0594 745 620 of info@sociaalwerkdeschans.nl

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen vanaf die datum terecht bij Stichting WiN, tel. 050 317 6500 of www.welzijninnoordenveld.nl

To reset, remove the cookies.

Training Kommaar op

Omgaan met anderen is soms best lastig. Zeker als je je niet op je gemak voelt, onzeker bent, je snel verdrietig of boos voelt, geplaagd wordt, weinig vrienden hebt of denkt dat anderen een negatief oordeel over je hebben. Gelukkig kun je hier zelf iets aan doen: volg de sociale vaardigheidstraining Kommaarop! Hiermee vergroot je je weerbaarheid.

Download de folder (pdf)

De sociale vaardigheidstraining Kommaarop! is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 12 - 16 jaar die zich graag zekerder en prettiger willen voelen over zichzelf en in hun contact met anderen. Tijdens de training leer je via spelvormen en opdrachten meer over jezelf. Zoals wat het effect van je gedrag is op anderen, hoe je emoties op een duidelijke en positieve manier uit, hoe je grenzen herkent en aangeeft en hoe je op een prettige manier voor jezelf kunt opkomen.

Training

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van anderhalf uur. Voordat de training start is er een intakegesprek om te kijken of de training aansluit op je behoefte.

Kosten

Deelname kost € 10 voor tien bijeenkomsten en alle materialen. Bestemd voor jongeren uit de gemeenten Noordenveld, Leek, Zuidhorn, Grootegast en Marum.

Westerkwartier
Start: 29 maart 2018 van 16.30 - 18.00 uur
Locatie: Leek o.v.b.
Aanmelden kan bij Inge Timmer via timmer@spinn.nl
Eigen bijdrage is: € 10

Noordenveld
Nog niet bekend.